browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Importanta constelatie din 12-13 ianuarie 2020- sugestii de la Dirk-in romana

Published on 11 January 2020
Dragi prieteni,
Avem traducerea si in romana a sugestiilor de la Dirk referitoare la importanta constelatie din 12-13 ianuarie 2020, multumita Laurei Zaharia.
Sa ne fie de bine!
Dirk si Mioara

Lucrul contemplativ în perioada marii inițieri și a constelației purificatoare de pe 12 (+13) ianuarie 2020 – sugestii și sfaturi

Ca excepție, pentru 12 ianuarie 2020 ne-ar plăcea să oferim sugestii și indicii despre cum să abordăm o constelație semnificativă (conjuncția Saturn- Pluto).

Aceasta ne apare ca o oportunitate pentru transformări ajutătoare la momentul potrivit.

Desigur, toată perioada Nopților Sfinte a fost în sfera acestei constelații a planetelor ce vin încet împreună. Acum, în cele 3,3 zile dinaintea constelației(lor), influența este sporită.

Recomandăm să vă luați timp pentru perioada principală, pentru reflectare, duminică, 12 ianuarie 2020.

Perioada maximă 10.30 – 11.30 (intrarea lui Mercur) și 17.00 – 18.00 (momentul exact al conjuncției Saturn- Pluto)

Iar pentru cei pentru care este posibil, este foarte recomandată o reflectare luni, 13 ianuarie (perioada maximă a (conjuncției) Soarelui este 13.30 – 15.00)

Desigur că pot avea loc întâlniri cu persoanele familiare!

Deoarece această muncă sufletesc-spirituală ni se pare a fi una foarte intimă (vedeți ultima parte), nu am organizat o întâlnire mare în București – așa cum ne gândiserăm prima dată- ci recomandăm întâlniri intime, restrânse. Scurte rapoarte pot fi trimise către prietenii din Yearcircle!

Potrivit lui Rudolf Steiner și conform experiențelor de observare, efectul luciferic al eclipsei de Lună de vineri seara, 10 ianuarie, (începutul eclipsei în Germania la 18.08, maximul la 20.10, sfârșitul eclipsei la 22.12) ar trebui să fie o perioadă în care să nu lucrăm la teme spirituale- aceasta este părerea noastră!

 

Asupra situației cosmice și ce ne spune aceasta:

Ca rezultat al multor ani de observare a constelațiilor și studii antroposofice, următoarea interpretare a constelației este folosită aici- în formă scurtă- ca sugestie pentru una dintre cele mai neobișnuite și pline de sens constelații ale epocii (conjuncția Saturn-Pluto) :

Are loc o întâlnire rară între Saturn, care direcționează strict destinul, și Pluto, convertorul catalytic, care în mod normal are loc o dată sau, uneori, de două ori într-o viată umană.

Această conversație cosmică vorbește despre o posibilitate de transformare uriașă în destinul a tot ceea ce este microcosmic, inclusiv în cel al individului. Și aceasta are loc intr-un context simbolic și , în mare, clar configurat.

În primul rând, se întâmplă într-un moment din timp foarte sensibil și fragil, după centrul inițierii de Crăciun.

În al doilea rând, corul tuturor stelelor schimbătoare clasice stă în jurul acestei constelații (luna este foarte contemplativă).

În al treilea rând, cu alăturarea precisă a lui Mercur, cu legături de vindecare, și alăturarea soarelui, centrul inimii și al eu sunt-ului cosmosului!

În al patrulea rând- clar pentru cunoscători- imaginea horoscopului (pentru Europa, vezi la sfârșit) vorbește frontal din  ”Tu ești cel vizat !”

 

Perioadele exacte ale constelației (în Germania) :

– Conjuncția Saturn-Pluto, 12 ianuarie 2020, la 17.24 (astrologic, în capricornul saturnian)- în cea mai sensibilă zonă a perioadei  de inaugurare a Crăciunului din an, situația de ”a aduce prin nou-născut”.

– În terminologia astrologică, Luna stă în zona sensibilă de apă a Racului, dar se schimbă la scurt timp după, la 8.00 p.m., trecând în semnul deschis, de foc al Leului.

–  Toate planetele clasice- inclusiv Jupiter- se află în corul dimprejur- în apropierea perioadei de inițiere a Crăciunului!

– În dimineața de 12 ianuarie, duminică, Mercur se întâlnește deja cu Saturn și Pluto : la 10.52 cu Saturn, la 11.13 cu Pluto! Dorește să ajute cu vindecarea ?

– În ziua următoare, luni 13, Soarele le întâlnește pe cele două: Pluto la 14.19, Saturn la 16.08- Va fi în mod deosebit personal ! În final- ca o ultimă posibilitate de curățare/purificare personală – prin confruntarea cu Saturn.

– Toate planetele clasice se întâlnesc cu cele două exact la timpul potrivit (mai puțin Jupiter, care le va întâlni în iarna viitoare: 12 noiembrie 2020 cu Pluto, iar pe 21 decembrie 2020 cu Saturn)

Venus s-a întâlnit cu Saturn pe 11 decembrie 2019, și cu Pluto pe 13 decembrie 2019.

Marte se va întâlni cu Pluto pe 23 martie și cu Saturn pe 31 martie 2020 !

 

 

Posibile teme pentru reflectare în jurul datei de 12 ianuarie 2020

Contemplare calmă, iar în scurte plimbări inspirative, se poate reflecta asupra următoarelor întrebări (vă rog să le formulați pe ale voastre personale- obiectiv formulate, nu egoist) :

1. Cum apare în decursul multor vieți pământești adâncirea în eternitate sau calea în evoluție,

a) a sinei mele adevărate

b) calea curentului spiritual personal

c) calea umanității ?

2. Cum, când și unde căile încredințate nouă par să meargă de acum

a) a sinei mele adevărate

b) calea curentului spiritual personal

c) calea umanității ?

3. Mai exact: La ce anume putem renunța cu adevărat acum? Ce poate fi eliberat în siguranță ? Și pentru ce anume sunt/suntem deja pregătiți- cu modestie, fără stres sau exagerare:

a) a sinei mele adevărate

b) calea curentului spiritual personal

c) calea umanității ?

 

Această muncă poate duce la forțe de decizie sau chiar decizii… !

 

D. Kruse, M. Gheorghiu și J. Thomsen

 

 

 

 

 

———- Forwarded message ———
From: Mioara Gheorghiu <mioara.gheorghiu9@gmail.com>
Date: Wed, Jan 8, 2020 at 11:55 PM

Liebe Freunde,
 
weiter ein  gesundes, voranbringendes, spirituelles 2020 Allen!
Hier ausnahmsweise Hinweise zur kontemplativen Begehung einer bedeutenden kosmischen Konstellation,
der Transformations-Konjunktion Saturn-Pluto am 12. Januar.
 
In dem Sinne eine gute Selbst-und Weltfürsorge 

Dirk, Mioara und Jörg

 

 
 
Dear Friends,
 
 
further on a healthy, advancing, spiritual 2020 everyone!
Here as an exception, advice for how to deal with a significant star constellation,
the transformational Saturn-Pluto conjunction at 12th January.
 
In this sense, good self-care and care for the world 

Dirk, Mioara and Jörg

doc icon 12.-January-Hinweis-dt-engl.docx
pdf icon 12.-January-Hinweis-dt-engl.pdf
doc icon Constelație-12-ianuarie-2020-.docx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *